Fairleys

Wij zijn Fairleys

Welkom! Fairleys is ontstaan uit de wens om de zakelijke markt te bedienen met organisatieadvies dat sterk steunt op systemisch werk. Het brengt een hele nieuwe dimensie aan reflectie, analyse en oplossingen voor kleine en grote trauma’s in de organisatie. Traditioneel is de consultant de expert, maar met behulp van een organisatieopstelling wordt de organisatie zelf de expert. De organisatie toont ons ongefilterd wat er ontwrichtend werkt en welke oplossing het meest resoneert met het welzijn van het organisatiesysteem.

Fairleys systemische consultancy is breed inzetbaar en eigent zich ook om hardnekkige organisatievraagstukken te doorgronden die wel voelbaar zijn, maar waar lastig de vinger op gelegd kan worden. Samen met u als cliënt kijk ik tijdens een opstelling naar het innerlijke beeld van de organisatie en wat deze ons toont. Bijzonder is dat meteen zichtbaar wordt hoe de opgestelde elementen op elkaar reageren. Bij een opstelling met representanten reageren de opgestelden fysiek op elkaar wat een zeer krachtig inzicht geeft. 

Met dat vernieuwde inzicht gaan we aan de slag. Bijvoorbeeld met een interventie in de opstelling of door voorgestelde scenario’s voor verandering opnieuw te laten resoneren met het organisatiesysteem. De magie van een opstelling is dat het systeem haarfijn aangeeft welke strategie, doel of actie het meest heilzaam werkt. Het uiteindelijke doel is altijd om het organisatiesysteem weer tot rust en in balans te brengen.    

“Opstellingen zijn werkelijk een boeiende methode voor reflectie en heling omdat de onderstroom ongefilterd eerlijk is en aan het ego voorbij gaat.”

Steven Fairley - Oprichter Fairleys

Waarom kiest u voor Fairleys?

Systemisch consultancy

Innovatieve consultancy die de onderstroom in organisaties onderzoekt.

Rijke ervaring bedrijfsleven

Bijna 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in leidinggevende functies.

Bedrijfskundig onderlegd

Bedrijfskundig academisch denk- en werkniveau.

Betaalbaar

Geen lijvig rapport nodig waardoor besparing van tijd en geld.

Over Steven Fairley

Mijn naam is Steven Fairley, zoon, vader en echtgenoot. Ik ben afgestudeerd in bedrijfskunde en bedrijfscommunicatie en heb vele jaren in veelal leidinggevende functies in het bedrijfsleven gewerkt. In oktober 2020 heb ik een nuttige werkpauze ingelast. Ik heb veel tijd aan mijn gezin besteed en van alles ondernomen dat normaal blijft liggen bij een fulltime baan. Ook een deelname als representant aan een familieopstelling was zoiets. Gegrepen door de magie van die opstelling ben ik op zoek gegaan naar een opleiding om zelf organisatie- en familieopstellingen te kunnen begeleiden. Nu ben ik zover dat ik mijn eigen bedrijf via deze website kan presenteren.

Ik heb voor de bedrijfsnaam Fairleys gekozen als één van vele Fairley’s die mijn familie vormen. Net zoals wij allemaal één van dezelfde mensenfamilie zijn. Verbonden door de onderstroom. Het enige wat je hoeft te doen is in een opstelling stappen om de verbinding te ervaren. Het is werkelijk een boeiende onderzoeksmethode omdat de onderstroom ongefilterd eerlijk is en aan het ego voorbij gaat. Dat geldt voor mensen maar ook voor organisaties. Mijn missie is om onze mensenfamilie de magie van een opstelling te laten ervaren. Om tot het besef te komen dat we allemaal met elkaar in verbinding staan en dat heling en groei tot eenieders potentie behoren.

Fairleys kernwaarden

01.

Vertrouwelijk

Alles wat er binnen een traject gebeurt, is vertrouwelijk.

02.

Integer

Bij mij is iedereen gelijk. Ik werk zonder oordeel en laat iedereen in zijn waarde.

 

03.

Veilig

Ik draag zorg voor een veilige omgeving waarbinnen we werken.

04.

Vakkundig

Ik blijf mezelf ontwikkelen in het vakgebied.