Workshop bedrijfsopstellingen, 

Zondag 11 december, klapper van het jaar, heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop bedrijfsopstellingen. Altijd al willen weten waarom je werkschoenen na een jaar al op zijn? Waarom de huidige fusie niet werkt? Of waarom de helft van een team een baard laat staan? Maar ook waarom een thema uit het verre verleden een afdeling nog steeds verzwakt. Waarom er veel ziekteverzuim heerst onder het personeel, met name onder tesla rijders. Maar leuker wellicht is om erachter te komen of je past bij je toekomstige baan? Of nog onbekende factoren ontdekken die een bijdrage leveren aan het succes van je bedrijf? Het kan allemaal!

Tijdens de workshop kijken we via opstellingen naar wat er allemaal speelt en kunnen we de dieperliggende oorzaken ontrafelen van thema’s uit jouw werkomgeving. Diverse onderwerpen, zeker! Beetje confronterend? Wellicht.. maar wat nou als het inzicht vele malen meer waardevol is? 

Ik daag je uit! Wees welkom en laten we samen kijken op deze laatste workshop van dit jaar.

Tijdens de dag kun je deelnemen als vraagsteller of representant. Als je een vraag inbrengt wordt deze in een opstelling behandeld. Er is ruimte voor 3-4 opstellingen. Je kunt ook meedoen als representant en dat geeft ook waardevolle inzichten. Je wordt namelijk nooit zomaar gekozen om iets of iemand te representeren.  

Wees welkom op zondag 11 december bij Cordium in een prachtige ruimte!

We werken van 10-16 uur ongeveer. 

Adres: De Ruyterstraat 65 in Nijmegen

Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd

Op fairleys.nl vind je meer informatie over bedrijfsopstellingen en hoe deze in zijn werk gaan. Mocht je liever een individuele bedrijfsopstelling doen, bel of email mij voor een afspraak.